Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Šampioni u basketu traže podršku države

Reprezentativci Srbije u košarci "tri na tri", popularnom basketu, koji su u nedelju postali prvaci sveta, izrazili su u utorak očekivanje da će ovaj novi olimpijski sport dobiti status kakav zaslužuje da ima.

Kraj ere demokrata 12. septembra?

Predstavnici koalicije predvođene Srpskom naprednom strankom uručili su danas zahtev za sazivanje vanredne sednice Skupštine Novog Sada zahtevajući smenu gradonačelnika Igora Pavličića.

Radnička i sutra bez vode

Bez vode će u sredu, 29. avgusta, od 7 do 18 časova, zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže biti deo ulice Stevana Musića i deo Radničke.

Kacinu zabranjen ulaz na stanicu ATP Vojvodine

Uprava preduzeća ATP "Vojvodina" u reorganizaciji nije dozvolila da visoki evropski zvaničnik Jelko Kacin i bivši vlasnik te firme Ilija Dević uđu u njihove objekte – Međumesnu autobusku stanicu, servis za autobuse i upravnu zgradu.

Pavličić: "Još nije gotovo"

Gradonačelnik Igor Pavličić izjavio je da promena vlasti u Novom Sadu još nije izvesna i optužio LSV i SPO da su krivi za raspad sadašnje većine.

FK Vojvodina traži kazne, Zvezdi žao

FK Vojvodina je u saopštenju povodom napada na omladince ovog kluba, 25. avgusta nakon derbija sa Zvezdom, navela da su incident počinili ljudi iz ličnog obezbeđenja oca jednog od igrača Zvezde, i zatražili od policije da uhvate i kazne napadače.